15sep

Šlep služba za sve vrste vozila Srbija
Šlep služba za teretna vozila Srbija
Šlep služba za kamione i šlepere Srbija
Šlep služba za autobuse i mini buseve Srbija
Šlep služba za kombi vozila Srbija
Šlep služba za kamp kućice Srbija
Šlep služba za kampere Srbija

ŠLEP SLUŽBA STEMI - JAGODINA

Šlep Kamiona / Šlep za kamione

Šlep služba Jagodina - STEMI - Šlepanje kamiona, autobusa, teških mašina i svih vrsta vozila Srbija
Šlep služba Jagodina - STEMI - Šlepanje kamiona, autobusa, teških mašina i svih vrsta vozila Srbija
Šlep služba Jagodina - STEMI - Šlepanje kamiona, autobusa, teških mašina i svih vrsta vozila Srbija

ŠLEP SLUŽBA STEMI - JAGODINA

Pamti da bi drugome pomogao

Dobra informacija mnogo vredi

Ako vam je potrebna pomoć na putu bilo kod saobraćajnog udesa ili kvara vozila, šlep služba STEMI će vam tu neprijatnu situaciju učiniti lakšom, jer ćemo brzo i povoljno prevesti vas i vaše vozilo do Vaše željene adrese. Bilo da je u pitanju manji mehanički kvar, otkazivanje akumulatora, zaključani ključevi u kolima, probušena guma, kvar na automatskom menjaču ili veći kvar na kamionu ili autobusu kao mi smo tu da sigurno odšlepamo vozilo.

Specijalizovani smo za izvlačenje i šlepanje teretnih vozila i autobusa iz raznih situacija kako nepristupačnim terenima tako i iz vode (reke i jezera). Maksimalno smo fleksibilini pri izvlačenju i šlepanju vozila što uključuje niz predradnji kako bi se nastala šteta minimalizovala. Pozovite nas odmah na +381 63 600 200 i poslaćemo najbliži kamion za pomoć na putu kako biste se brzo vratili na vaše putovanje ili Vašim poslovnim procesima.

* Za korisnike mobilnih, samo dodirnite broj za poziv.

Slep sluzba Jagodina - STEMI

Slep sluzba za kamione Srbija

ŠLEP SLUŽBA STEMI - JAGODINA

Šlep služba “STEMI” osnovana je davne 1973. godine i od tada se neprestano i isključivo bavi šlepanjem putničkih vozila, kamiona, autobusa kao i prevozom teških mašina i unošenje istih u hale.

Šlep služba Jagodina - STEMI - Šlepanje kamiona, autobusa, teških mašina i svih vrsta vozila Srbija

Pomoć na putu za sve vrste vozila Srbija

* Korisnici mobilnih samo dodirnite broj za poziv.

Brza intervencija odmah po pozivu!

Naša šlep služba je operativna u Jagodini, Ćupriji, Paraćinu, Rekovcu, Svilajncu, Despotovcu... kao i na široj teritoriji Pomoravskog okruga i Srbije.

IZVLAČENJE VOZILA

Šlep služba STEMI – Jagodina je tu da vam pomogne ako ste imali nezgodu i ukoliko ste sleteli sa puta. Naš tim u takvim situacijama pristupa iskustveno i profesionalno te smo spremni smo na sve vrste nepristupačnih terena kako bi Vaše vozilo izvukli sa minimalnim dodatnim oštećenjem ili bez dodatnog oštećenja.

KVAR NA INSTALACIJAMA

Šlep služba STEMI – Jagodina je tu da vam pomogne kada imate kvar na električnim instalacijama i da vas preveze do najbližeg auto električara ili ovlašćenog servisnog centra.

POŽAR NA VOZILU

Požar na motornom vozilu je dramatično i vrlo stresno životno iskustvo. Smirite se i pozovite nas kako bi došli i prevezli vaše vozilo na adresu koji nam saopštite.

KVAR NA MOTORU

Ukoliko vam se desi kvar na motoru na vašem vozilu tokom putovanja, ne očajavajte. Šlep služba STEMI – Jagodina je tu da vas odšlepa do prvog auto mehaničara.

PREVRTANJE VOZILA

Šlep služba STEMI – Jagodina je tu da vam pomogne ako ste imali nezgodu i ukoliko se Vaše vozilo prevrnulo na putu/auto-putu. Naš tim u takvim situacijama pristupa profesionalno i spremni smo na sve vrste terena kako bi Vaše vozilo transportovali sa minimalnim dodatnim oštećenjem ili bez dodatnog oštećenja.

GUBITAK AUTO KLJUČEVA

Gubitak ključeva je danas u periodu brzog i stresnog života svakodnevnica i kao problem sa kojom se susretnemo vozilo je potrebno odšlepati u auto ili ovlašćeni servis. 

KVAR KOČIONOG SISTEMA

Kvar na kočnicama je jedan od najopasnijih tako da ukoliko primetite bilo kakav problem naš savet je da stanete i da nas pozovete!

KVAR NA ALARMU

Kvar na alarmu ume da blokira celo vozilo tako da vozač nije u mogućnosti da ga pokrene. Šlep služba STEMI – Jagodina će odšlepati vaše vozilo da najbližeg servisa.

Vršimo prevoz vozila u celoj Srbiji, za i iz inostranstva (EU).

Zašto da izaberete našu šlep službu?

  • Profesionalni vozni park - Posedujemo veliki vozni park specijalno opremljenih vozila za šlepanje svih vrsta vozila.
  • Iskusni vozači - Naš tim čine iskusni i profesionalno obučeni vozači sa višedecenijskim iskustvom.
  • Fleksibilnost u radu - Maksimalno smo fleksibilini pri izvlačenju i šlepanju vozila što uključuje niz predradnji kako bi se nastala šteta minimalizovala.
  • Poštujemo Vaše vreme - Mi poštujemo vaše vreme – Naša vozila odmah kreću ka vama!
  • Izvlačenje vozila bez dodatnog oštećenja - Vršimo izvlačenje vozila prilikom saobraćajne nezgode bez dodatnog oštećenja vozila.
  • Partnerstvo sa velikim brojem osiguravajućih kuća - Partnerski odnosi sa osiguravajućim kućama kao što su Winterthur, Mondial Assistance, Europe Assistance, TBS TEAM 24, Asssistance Coris i mnogi drugi…
  • Partnerstvo sa AMSS - Pored partnerstva sa AMSS čiji smo partneri već dugi niz godina uspešno saradjujemo sa mnogim inostranim klubovima kao sto su: ADAC, QMTC, ANWB, TCS i mnogi drugi.
  • Dodatne usluge - Nudimo širok spektar dodatnih usluga šlep službe koje pružamo kao što su usluge sa kranom, korpom i slično.

* Korisnici mobilnih samo dodirnite dugme iznad za poziv.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs

English German Serbian