Šlep služba STEMI - Jagodina

Šlep služba “STEMI” osnovana je davne 1973. godine i od tada se neprestano i isključivo bavi šlepanjem putničkih vozila, kamiona, autobusa kao i prevozom teških mašina i unošenje istih u hale.

Poslednjih dvadeset godina specijalizovali smo se za šlepanja teretnih vozila koja obavljamo specijalizovanom i modernom opremom.

Za sve ove godine vozni park se uvećavao i modernizovao tako da danas šlep služba “STEMI “ raspolaže sa sedam kamiona – šlep službi od kojih su četri specijalizovana za izvlačenje i šlepanje teretnih vozila i autobusa.

Datum osnivanja: 17.6.1976.

Kratak osvrt na našu istoriju

1973
1973

Početak

Davne 1973 godine započeli smo sa našom pričom i u tome istrajali sve do dan danas. Početak u poslovima tranporta vozila započeo je zvaničnom registricijom 17.6.1976.

1993
1993

Prilagodjavanje poslovanja

Prilagodjavanje poslovanja smo započeli pre skoro 30 godina u svrhu specijalizacije u izvlačenju i šlepanju kamiona, autobusa i teških mašina. Od tada do danas naša tehnolobija se usavršava i tehnike sa kojima raspolažemo su na svetskom niovu u segmentu "POMOĆ NA PUTU".

2006
2006

Učvršćavanje partnerskih odnosa

Kao i od samog početka naša kompanija je započela od samog osnivanja sa saradnjom sa svetskim auto-moto klubovima i prilagodjavala se potrebama tržišta i proširivanju na preko 30 partnerskih organizacija sa kojima ostvarujemo saradnju kako u Srbiji, Crnoj Gori i regionu tako i u čitavoj Evropi.

2020
2020

Tehnološka unapređenja

Srazmerno kretanju tehnologije na tržištu auto industrije Šlep služba STEMI ne zaostaje i konstantno vrši modernizaciju voznog parka čineći celokupnu flotu vozila jednim od najmodernijih i najperspektivnijih šlep voznih parkova u Republici Srbiji.

2021
2021

Istorija


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs

English German Serbian