Česta pitanja naših klijenata.

U nastavku možete pogledati neka od standardnih ustaljenih pitanja naših klijenata.

Šlep služba STEMI poseduje nekoliko vozila za šlepanje svih vrsta vozila, kamiona, šlepera, teških mašina, autobusa i sl. Istog momenta kada završite poziv najbliži kamion kreće ka vama. 30 minuta je optimalno vreme našeg dolaska u prečniku od 50km od naše lokacije.

Zavisi od veličine vozila i udaljenosti tj. krajnje destinacije. Takođe zavisi i da li vam je potreban prevoz vozila do najbližeg auto servisa ili želite da vas vratimo na vašu adresu prebivališta. U svakom slučaju cene se definišu prema potrebi i specifičnosti slučaja tako da je najbolje da nas pozovte kako bi dobili adekvatne informacije o okvirnoj ceni.

Potvrdno! Šlep služba STEMI vrši šlep teških i gabaritna vozila kao što su SUV vozila (džip) svih tipova kao i sva ostala vozila u datoj kategoriji.

Potvrdno, Šlep služba STEMI vrši transport svih kombi vozila i ostalog teretnog programa. Posedujemo profesionalna vozila koja omogućavaju bezbedan transport kombija sa ili bez tereta na udaljene lokacije.

Potvrdno. Šlep služba STEMI poseduje profesionalna vozila i prikolice koja omogućavaju transport širokog spektra kako poljoprivrednih mašina tako i radnih mašina različitih vrsta namene.

Naša šlep služba je operativna na celoj teritoriji Republike Srbije. U brzom momentu reagovanja do 30 minuta stižemo na mesto intervencije u čitavom pomoravskom okrugu i šire. Naše poslovanje smo definisali na celoj teritoriji Republike Srbije i čitave Evrope srazmerno potrebama. Budite slobodni i pozovite nas kako bi dobili najbolje i najtačnije informacije.

Potvrdno! Šlep služba STEMI vrši šlepanje čamaca i brodova (jahti) različitog gabarita na udaljene lokacije, kao i kompletnu logistiku istovara i utovara plovila. Pozovite slobodno za više detalja.

Naravno. Šlep služba STEMI vrši bezbedan i siguran transport kamp kućica, kontejnera, gradjevinskih kontejnera i sličnih objekata za svrhu kampovanja i prenoćišta. Pozovite slobodno za više informacija.

Naravno. Šlep služba STEMI vrši transport kvadova različitog gabarita i pristupamo intervenciji zemljanim putevima. Pozovite slobodno za više informacija.

Potvrdno! Posedujemo profesionalna vozila koja mogu obezbediti bezbedan transport agregata velikog gabarita kao i unos agregata u hale.

Naravno. Prevoz havarisanih vozila je naša standardna specijalnost te kao i svakom vlasniku svog četvorotočkaša generiše se upit da havarisano vozilo ne doživi dodatna oštećenja prilikom transporta do auto servisa ili krajnjeg odredišta. Šlep služba STEMI prilikom utovara i istovara havarisanih vozila obezbeđuje maksimalnu zaštitu kako bi se vozilo transportovalo bez dodatnih oštećenja.

Potvrdno! Šlep služba STEMI vrši transport oldtajmer vozila i garantuje za maksimalnu bezbednost prilikom transporta datih vozila.

Potvrdno! Šlep služba STEMI vrši transport industrijskih mašina različitih dimenzija. Ono što je ključni faktor intervencije jeste naš bezbedan utovar i istovar na željeno mesto u proizvodnoj hali, magacinu i slično. Takodje Šlep služba STEMI garantuje za maksimalnu bezbednost prilikom transporta industrijskih mašina.

Potvrdno! Šlep služba STEMI vrši transport kamiona sa i bez prikolice, uz sve potrebne dodatne vrste usluga kao što je izvlačenje sa nepristupačnih terena uz saobraćajnice, iz vode (reka i jezera) i slično. Naša najstručnija spcijalnost i jesu upravo pomoć na putu u kompletnom smislu pri izvlačenju i transportu kamiona po teretom.

Potvrdno! Šlep služba STEMI poseduje specijalizovana vozila sa kranom koja mogu izvršiti utovar i istovar teških mašina, gradjevinskih elemenata i mnogo toga drugoga.

Potvrdno! Šlep služba STEMI poseduje specijalizovana vozila za izvlačenje i šlepanje autobusa sa nepristupačnih terena uz saobraćajnice. Poslednjih 20 godina naša kompanija se usavršila u šlepanju i transportu teških mašina, kamiona i autobusa.

Česta pitanja


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs

English German Serbian