Ukratko o našoj kompaniji

Šlep služba STEMI

Naša kompanija brzo i profesionalno nudi usluge šlepovanja u zemlji i inostranstvu.

Šlep služba “STEMI” osnovana je davne 1973. godine i od tada se neprestano i isključivo bavi šlepanjem putničkih vozila, kamiona, autobusa kao i prevozom teških mašina i unošenje istih u hale. Poslednjih dvadeset godina specijalizovali smo se za šlepanja teretnih vozila koja obavljamo specijalizovanom i modernom opremom.

Za sve ove godine vozni park se uvećavao i modernizovao tako da danas šlep služba “STEMI “ raspolaže sa sedam kamiona – šlep službi od kojih su četri specijalizovana za izvlačenje i šlepanje teretnih vozila i autobusa.

Imamo dugogodišnju saradnju sa svim eminentnim osiguravajućim kućama u Srbiji i inostranstvu kao i domaćim i inostranim auto-moto klubovima.

Šlep služba “STEMI“ uspešno posluje i sa predstavništvima Mercedes Benz-a, Scanie, Man-a, Volvo-a i njihovim radionicama u Srbiji.

Naše dugogodišnje iskustvo, reputacija, mobilnost 365 dana u godini 24 časa dnevno, kao i naš stručni tim su naša preporuka da smo pouzdan partner u svakoj situaciji.

U okvuri dodatnih usluga STEMI raspolaže sa širokim spektrom pratećih usluga kao što su usluge krana, specijalnog utovara, usluge kran korpe za različite vrste namena i još mnogo toga.

Šlep služba za sve vrste vozila

Šlep služba STEMI vrši šlepanje svih vrsta vozila, kombija, kamiona svih gabarita, prikolica, cisterni, kontejnera, kamp kućica, oldtajmera, viljuškara, bagera, radnih mašina, poljoprivrednih mašina, plovila…

Transport teških mašina

Šlep služba STEMI vrši profesionalni transport svih vrsta teških mašina različitih vrsta i namena uz mogućnost transporta i unosa mašina u hale na predviđena mesta sa kompletnom garancijuom pri transportu…

* Za korisnike mobilnih dodirnite broj za poziv.

Šlep služba STEMI - Jagodina

Pamti da bi drugome pomogao
Dobra informacija mnogo vredi

Pogledajte našu galeriju intervencija sa terena

Foto & Video Galerija

24 / 7 / 365

Vršimo prevoz vozila, teških mašina i autobusa iz i za inostranstvo ka svim zemljama EU

Ako vam je potrebna pomoć na putu bilo kod saobraćajnog udesa ili kvara vozila, šlep služba STEMI će vam tu neprijatnu situaciju učiniti lakšom, jer ćemo brzo i povoljno prevesti vas i vaše vozilo do Vaše željene adrese. Bilo da je u pitanju manji mehanički kvar, otkazivanje akumulatora, zaključani ključevi u kolima, probušena guma, kvar na automatskom menjaču ili veći kvar na kamionu ili autobusu kao mi smo tu da sigurno odšlepamo vozilo.

Specijalizovani smo za izvlačenje i šlepanje teretnih vozila i autobusa iz raznih situacija kako nepristupačnim terenima tako i iz vode (reke i jezera). Maksimalno smo fleksibilini pri izvlačenju i šlepanju vozila što uključuje niz predradnji kako bi se nastala šteta minimalizovala. Pozovite nas odmah na +381 63 600 200 i poslaćemo najbliži kamion za pomoć na putu kako biste se brzo vratili na vaše putovanje ili Vašim poslovnim procesima.

Šlep služba STEMI - Jagodina

Zašto da izaberete
našu šlep službu?

Profesionalni vozni park

Posedujemo veliki vozni park specijalno opremljenih vozila za šlepanje svih vrsta vozila.

Iskusni vozači

Naš tim čine iskusni i profesionalno obučeni vozači sa višedecenijskim iskustvom.

Fleksibilnost u radu

Maksimalno smo fleksibilini pri izvlačenju i šlepanju vozila što uključuje niz predradnji kako bi se nastala šteta minimalizovala.

Poštujemo Vaše vreme

Mi poštujemo vaše vreme – Naša vozila odmah kreću ka vama!

Izvlačenje vozila bez dodatnog oštećenja

Vršimo izvlačenje vozila prilikom saobraćajne nezgode bez dodatnog oštećenja vozila.

Partnerstvo sa velikim brojem osiguravajućih kuća

Partnerski odnosi sa osiguravajućim kućama kao što su Winterthur, Mondial Assistance, Europe Assistance, TBS TEAM 24, Asssistance Coris i mnogi drugi…

Partnerstvo sa AMSS

Pored partnerstva sa AMSS čiji smo partneri već dugi niz godina uspešno saradjujemo sa mnogim inostranim klubovima kao sto su: ADAC, QMTC, ANWB, TCS i mnogi drugi.

Dodatne usluge

Nudimo širok spektar dodatnih usluga šlep službe koje pružamo kao što su usluge sa kranom, korpom i slično.

Potrebna Vam je pomoć na putu?

Pozovite nas u bilo koje vreme 00 – 24

Pošaljite nam upit

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje budite slobodni i kontaktirajte nas.

Sigurni

Bezbednost u intervencijama na najvišem nivou.

Tačni

Poštujemo Vaše vreme. Vama na usluzi 24h.

Efikasni

Bogato iskustvo daje vrhunske rezultate u svakoj situaciji.

Mobilni

Brz dolazak na lokaciju odmah po pozivu.

Inovativni

Uz moderne tehnologije nudimo najbolja rešenja.

O Nama


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs

English German Serbian